ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

               Το Πρότυπο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης», καλεί μαθητές και μαθήτριες της Πρώτης (Α΄) Γυμνασίου και της Πρώτης (Α΄) Λυκείου, για αίτηση κατ΄ εξαίρεσης εγγραφής, σύμφωνα και με τις ειδικές κατηγορίες όπως αυτές ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία.

         Επίσης, καλεί μαθητές και μαθήτριες των ενδιάμεσων τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου και  πιο συγκεκριμένα μαθητές που ενδιαφέρονται για εγγραφή στην Δευτέρα (Β΄) και στην Τρίτη (Γ΄) τάξη Γυμνασίου, καθώς και στη Δευτέρα (Β΄) τάξη Λυκείου, να υποβάλουν αίτηση εγγραφής, προκειμένου να συμμετάσχουν στις ενδοσχολικές εξετάσεις εισαγωγής, οι οποίες θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 2023.

             Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ενίσχυση της διάθεσης αριστείας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών μας, και σαν μια πρόσκληση γνωριμίας με τον ωραίο στίβο της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης έχει καθιερώσει υποτροφίες και κίνητρα για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

             Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2231022138, 2231022576 και 6977230417 (κ. Ιωάννης Ζαχαράκης, Σχολάρχης) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σχολείου μας  www.ekklamias.gr