ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

         Οι επιτυχίες για το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης» δε σταματούν ποτέ, καθώς στα πλαίσια της διενέργειας των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου σχ. έτους 2023-2024, ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Περικλής Λέντας, προκρίθηκε στη β΄ φάση  που διεξήχθη στο Βόλο. Να σημειωθεί ότι το αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε ήταν τα 2000 μέτρα μετ’ εμποδίων και η επίδοσή του 7΄18΄΄32.

        Θερμά συγχαρητήρια στον προκριθέντα καθώς επίσης και στην προπονήτρια της καρδιάς μας, κα. Χαΐλη-Μαδούρα Βασιλική τόσο για την προετοιμασία του μαθητή όσο και για την ενθάρρυνση για συμμετοχή.

         Ευχόμαστε σε όλους μας  τους μαθητές και τις μαθήτριες  μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, καθώς και μεσιτείαις του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου  να ακολουθήσουν το παράδειγμα του διακριθέντος συμμαθητή τους και να έχουν κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Κατάσταση συμμετοχής