Διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

          

       Μαθήτρια του Σχολείου μας συμμετείχε στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Η μαθήτρια η οποία ξεχώρισε στην α΄φάση του εν λόγω διαγωνισμού που διεξήχθη εξ αποστάσεως, προήχθη στη β΄φάση, η οποία διεξήχθη γραπτά σε εξεταστικό κέντρο της Λαμίας. Σε αυτή τη φάση διακρίθηκε η μαθήτρια της Α΄Γυμνασίου, Ανδρούλα Γρηγορία και θα τιμηθεί με το 30 βραβείο.

       Θερμά συγχαρητήρια στην διακριθείσα καθώς επίσης και στον «αφανή ήρωα» του Διαγωνισμού, καθηγητή Φυσικής, κ. Αθανάσιο Νικολάου τόσο για την προετοιμασία της μαθήτριας όσο και για την ενθάρρυνση για συμμετοχή.

       Ευχόμαστε σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες  μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, καθώς και μεσιτείαις του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου   να ακολουθήσουν τα βήματα της διακριθείσας μαθήτριας και να πορεύονται στη ζωή τους θέτοντας στόχους.